Namnförslag

Lille O har bestämd uppfattning om vad hans kommande syskon (bara 3 veckor kvar nu!) ska heta..........Bobby tycker han är fint!!! Hans föräldrar håller INTE med!!
Men i fredags när jag frågade vad lillasyster ska heta fick jag -"Nicki" till svar, -Nicki är fint sa han......... sötnosen!!
Men hans föräldrar är inte inne på det heller........så jag hoppas att han inte får bestämma...........jag menar........se hur det gick för A:s syster som han "döpte" till Annmari...........hon ändrade det så fort hon blev vuxen!!

Dokusåpa

Nu är det klart, nu får jag skriva om det............dokusåpan om Böda kommer att spelas in i sommar!!
Och det är nog ganska troligt att kvarter 1 kommer att synas............vi är ju ett så himla kul gäng!!!
Så sommaren kommer nog inte att bli sig riktigt lik för min del!!
B har redan sett ett "provavsnitt", då vi sitter mitt i vintern på campingen och pratar om varför vi är långliggare och varför vi är det på just Böda och när vi pulsar i snön för att hitta "våra" platser.
och jag mobbas  av kollegorna som säger att jag kommer bli känd som Böda-Åsa med hela Sverige och får delta i "Let´s dance" eller nåt...........jag skulle inte tro det.............men det är klart får jag erbjudande att dansa med Daniel Di Silva..............hmm.........!!
Jag skulle ju mer tro att det blir Böda-B och Böda-A som blir de syns mest  och blir mest "kända" i vårt gäng!!
För det är ju inte precis "Långliggare söker fru" vi ska delta i, vi har ju redan fru/man allihop.............ja det skulle väl vara A:s lillasyster då, MI kanske vill söka man????
Vi har iallafall blivit ombedda att skicka in lite bilder på oss, våra aktiviteter och på Böda, så det har vi gjort och så har vi fått en bunt frågor som inspelningsteamet ville ha svar på, en del frågor var väldigt konstiga tex -Vad gör ni när det regnar på Böda?? Regn?? På Böda?? Under sommaren??
Jaja....... den ev. eftermiddagen får vi väl roa oss med sällskapsspel eller ha filmvisning inne hos någon!!
Vilket fall som så kommer det nog att bli lite kul iallafall och de kommer nog att vara med och filma när vi firar A:s födelsedag och har en av våra gyroskvällar.
Och en och annan "kl-12-öl" lär väl också komma med!!
Lite knäppa är vi väl........... men det måste man väl får vara???

Värme!!!

Äntligen äntligen värme.........28grader i skuggan!!!
Det är sannerligen på tiden!!!
Vad gör det att näsan och ögonen rinner och att det killar i halsen?? Sandalerna är framplockade, trekvartsbyxor och linne på.......det är ju vårvärme!!
Och det är sannerligen på tiden att jag bloggar lite också...........Det var längesen!!
Men mitt liv den senaste tiden har INTE varit mitt liv!!
Jag vill ha tillbaka mitt liv!!!
Mitt vanliga liv....... då jag hinner vila upp mig mellan arbetspassen, hinner baka  bullar, hinner hålla undan i tvättstugan och ordning i huset.........
Det har varit såååå mycket nu!!
Jag har varit på kurser,föreläsningar, lagt om mitt schema för att kunna "skola" in nya chefen,lite Böda (regn och blåst.........var är MITT Böda???)
Men nu börjar jag se ljuset i tunneln (ja, då menar jag inte det sista ledande ljuset, såå illa är det inte!!)

Jag tog ut lite komp i slutet av förra veckan för att kunna åka och njuta av Böda i 4dagar, jag njöt av att koppla av men av solandet blev det intet..........svårt att sola i regn, dimma och blåst!!
Men vi var nere vid stranden en runda iallafall.........bara för att ha varit på stranden iallafall!!
Men det var inte så skönt, men vackert (OBS B som går i vattnet har stövlar på sig!!)

Och på fredagskvällen hade vi tequila kväll..........förståss,
men inte ens det hjälpte på min förkylning som bara flög på mig kvällen innan, men trevligt hade vi det iallafall!!
På söndagen gav vi upp och åkte hem så fort vi kunde, hem för att fira O:s 3-års dag (herregud vad tiden går!!!)
Han uppskattade presenterna och uppmärksamheten han fick
och han gillade när vi sjöng för honom och när han fick blåsa ut ljusen och skära upp den fantastiskt goda tårtan!!
(visst har L en härlig mage nu??)
Det var den avkoppling jag fick sen var det full fart igen!!
Jobbade måndag till tisdag sen hade vi planeringsdag på jobbet på onsdag och direkt därifrån fick jag ta mig till stationen för att ta tåget tillsammans med COPE-tjejerna till Göteborg för hotellövernattning och inspirationsdag.
Vi trodde taxichauffören utanför stationen i Göteborg drev med oss när det på hans termometer i bilen stod 27grader............20.30 på kvällen!!
Men han bedyrade att så varmt var det och när vi sen kände efter så var det faktiskt alldeles varmt den här onsdagskvällen i Göteborg, det var nästan som att vara utomlands, värmen slog emot en när man kom ut på gatan..............jag som hade tyckt att det var skönt hemma på ostkusten när det var 14grader på morgonen!!
Bara för att understryka utomlandskänslan så avslutade vi kvällen med souvlaki på en grekisk-turkisk restaurang!!
Härligt att gå ut en kväll med bara trekvartsbyxor, tygskor och tunn topp och inte frysa!!
Torsdagen blev sen en intensiv (och låång) dag, förmiddagen tyckte jag dock kändes mest som slöseri på min tid när professorn som startade COPE i 2 timmar rabblade statistik och visade staplar (som i vissa fall var 15år gammal!!!) på en powerpoint........på engelska förståss!
Eftermiddagen var desto mer givande, då hade vi "open space" ,diskussioner då vi kunde välja ämnen som skulle diskuteras och sen välja vilken grupp/ämne man ville vara med och diskutera. Där fick man mycket inspiration och ideér!!
Därefter var det raka vägen till stationen för hemfärd.
Den tågresan blev en låång och spännande upplevelse!!
För vid Värnamo ropade de ut i högtalaren att loket var trasigt och bara kunde köra i 80km i timmen.........från Värnamo!!Hmm!!
När vi tuffat fram så en bit så blev vi via högtalaren upplysta om att ett blixtnedslag hade slagit ut signalerna längst spåret så vi fick åka buss mellan Alvesta och Växjö!!!
Jag tröstade mig med att en buss väl iallafall får köra i 100km i timmen!!
Jaja vi blev trots allt inte mer än en timme och en kvart försenade!!
Men nu ska jag hänga ut min tvätt (för första gången i år) och sen ska jag ta på mig shorts och linne och sätta mig i solen en stund och färga skinnet en nyans mörkare, man får passa på så länge det varar!!
Hundarna tycker det är varmt, de flåsar där de ligger i skuggan
Och i eftermiddag kommer lille O och hans tjocka mamma och vid 17-tiden kommer A och S hem och då ska vi grilla, lite entrecote och innanlår som ska serveras med råstekta potatisar i pyttipanna storlek!!! Mums!!

RSS 2.0