Skyll er själva

......när ni lånar min kamera och tar kort på er!

Ni vet ju att jag bloggar!!!
Men fina är ni, L och t!!

Förra helgen

tillbringade vi i  och vid husvagnen på Böda!


det var nästan folktomt i kvarter 1 var det bara A jag och hunden t och så Mi, N och deras nyinskaffade hund b!!

Det var en rolig liten hund,


eller är det en surikat????
Ja han och t blev iallafall genast kompisar!
 Det fanns visserligen lite mer folk i någon enstaka husvagnar...... men de såg vi inte till så mycket borta i vår ände av campingen!
Det var en helg med ren avkoppling, lite vin, lite grill

Lite långpromenader på den vackra öde Bödastranden


Där hundarna kunde busa och rusa och vi blaska fötterna

och bara n j u u u u t a!!


Så det gjorde vi, speciellt A som på lördagen hade sin första helt lediga dag på 14dagar!! Och så tog vi reda på hur vad och var man fiskar på norra Öland med tanke på a som följer med oss dit nästa gång vi åker dit!Då är vi också hundvakter till i:s brorsa g

Folk kommer väl att tro att i återuppstått....
Och nej, vi är BARA hundvakter, han är inte till salu!!

Men på söndagen fick vi åka hem för både A och jag skulle jobba lite!

Men helgen som kommer nu ska vi tillbringa hemma, fixa lite i trädgården, gräva lite grönsaksland kanske.......och så måste jag ju ta hand om det där som jag tidigare har kunnat göra på mina lediga dagar i veckan.......tvätten och städningen, och så ska jag kanske baka lite bullar till Lo:s dopfika. Hon ska nämligen döpas på Kristi Himmelsfärdsdag, och dagen innan fyller O 5år.....så det blir mycket släktkalasande nästa vecka men helgen tillbringas även den på Böda........om vädret är ok vill säga!!

Massa nytt

på gång är det på jobbet nu!
Jag har fått nya spännande arbetsuppdrag, jag har fått nya arbetstider (jag jobbar mån-fredag nu!!) en gammal kollega (nej då menar jag inte till åldern, S!!) ska sluta och ge sig ut på nya äventyr, en är mammaledig, en ny arbetskollega är på ingående, arbetsplatsen ska flytta, två arbetsgrupper ska bli en, det är mycket som ska organiseras, struktureras, planeras, rensas, sorteras, slängas och packas!! Och sen flyttas, flyttlasset går nästa onsdag! Arbetsplatsen ska flytta från huset på landet till två ihopslagna lägenheter mitt inne i ett stort bostadsområde.
Och A håller på att jobba ihjäl sig i och med det nya på sin firma, han jobbar 12 timmar om dygnet och har t.o.m behövt jobba lite om helgerna....... och så det här med barnabarn nr 4!
Inte undra på att jag inte kan sova!!
Dessutom är det ljust redan vid halv fyra på morgonen och fåglarna kvittrar!!

Sorgsen

.......känner jag mig idag och inte kan jag sova heller!
Inom en månad blir jag farmor igen, men varken jag eller M, barnets far har någon kontakt med barnets mor, och det får det att suga till ordentligt av sorg i magen när jag tänker på det!!
Jag älskar ju de 3 barnbarnen jag har och jag vill få möjlighet att älska det här 4:de barnbarnet också!!
M har försökt få kontakt med henne via sms men han får bara korthuggna svar eller inga svar alls. Och själv vet jag inte hur jag ska få kontakt med henne.
Men jag ska nog be M om hennes mobilnummer idag och göra ett nytt försök till att få kontakt med henne.
Vi vill ju få vara delaktiga och kunna hjälpa till om det behövs, även om mamma är det absolut viktigaste för en liten bebis!! 
Jag jobbar mycket inom BBIC på jobbet, det betyder barnets behov i centrum och barn behöver ju få tillgång till både en mamma och en pappa.........och en farmor med kanske!!
Hon kanske läser den här bloggen......om du gör det E kan du väl höra av dig, du kan vårt telefonnummer och så finns jag ju på fb också!


RSS 2.0