Oväntat besök

fick bilen framför mig på parkeringen!!
........eller kanske oönskat besök för bilägaren..........om "gästen" lämnade spår efter sig!!

Vättern

är väldigt vackert!!
Jag tog med mig mobilen (typiskt nog så glömde jag kameran hemma!!!) men det blev ju riktigt tjusiga bilder iallafall tycker jag nog om jag får säga det själv!!
Vyn från stugan
Jodå havsutsikt..........eller heter det sjöutsikt när man har utsikt över en sjö kanske??!!
Vyer över Vättern
Jag funderar på om jag ska ta mig ett morrondopp i Vättern.........men det känns lite kyligt.......än iallafall, för Vättern (sjön jag vuxit upp vid och där jag lärde mig simma  en gång)........är ju minst lika kall som det kan vara i Böda när vinden ligger åt "fel" håll!!
Åh vad jag längtar till Böda förresten.........men snart är det semester och den ska som vanligt tillbringas där.......med härliga vänner och ungar (S ska iallafall jobba som vakt på campingen en hel del,under sin semester och helger, så han och hans 3 flickor får vi se mycket av..........det gillas!!)
Och de andra barnen och barnbarnen kommer nog också upp med jämna mellanrum.....hoppas jag........... även om svärsonen min är lite svårflirtad när det gäller Böda!! Men han "offrar" sig nog för familjen...........hoppas jag!!

Husbilsåkande

Har A och jag ägnat oss åt förra helgen, (jag ska lägga in lite bildder längre fram) det trivdes vi med och det ska vi absolut fortsätta med!
Det var så mysigt att puttra fram på de vackra småvägarna och stanna och övernatta på mysiga ställen och bara vara!!
Den här helgen ska husbilen med till Töreboda............jag och A ska vid vår aktningsvärda ålder av 50- och 50+ gå på vår första festival...........och boendet har vi med oss!! Smidigt!!
Så i måndags tog jag en "barnbarnsrunda" (L och S bor med sina barn och respektive bara 100m från varandra) och umgicks, pratade med och pussade lite på alla barnbarnen.........för jag tyckte det var länge sen jag träffade dem.........flera dagar sen var det iallafall =) och så skulle jag ju vara iväg en vecka och jobba på annan ort och som sagt festivalen till helgen!!

Värsta farhågorna

har besannats!!
Barnbarn nr 4 föddes för 16dagar sedan.........och jag har inte fått se henne!
Bara på kort........ som M tog när han hälsade på på BB då hon var 2dagar...........pappor får ju besöka på BB!
Sen dess har vi inte fått se henne och mamman svarar inte på telefon eller på sms!
Vad ska man göra???

RSS 2.0