Dag 2 och 3

....på Bödasäsongen var ett först ett riktigt slit på lördagen. Vi vaknade tidigt och satte genast igång med att iordningsställa vårt tält.
Ingen av barnen hade tid att följa med den här gången,så A och jag fick göra jobbet. Vi brukar annars alltid ha ett gäng ungar att delegera arbete till, men som sagt inte den här gången. Det finns alltid en viss risk att A blir lite "upprörd" om det inte går som han tänkt ,så jag var lite bekymrad inför denna uppsättning, det var ju bara mig han kunde skälla på !!

image21
A ser lite sammanbiten ut och T verkar inte heller ha lösningen på allt!!

Vi gick fram och tillbaka med saker från förrådet där vi vinterförvarat golv, cyklar och möbler. A sa att han mellan varven kände sig som myran som bar barren ett och ett till stacken.....
Och inte helt oväntat så tappade A humöret................
Skruvarna bråkade, skruvdragaren jäklades, golvreglarna var omärkta,det började ösregna,jag var i vägen, reglarna blev blöta,golvskivorna blev blöta, hundarna skitade ner, ingenting verkade passa.....

Vid ett tillfälle på em då det rök ur öronen på A,"rymde" jag hemifrån, då gick jag in till B och så satte vi oss på hennes golv och drack vin istället!!

Kvällen avslutades trevligt med tacokväll och tequila inne hos PI och S (som haft mindre oflyt med sin uppsättning) och som hade fått ordning och möblerat sitt förtält.

Nästa morgon sken solen och vi kunde få golvskivorna torkade och förtältet möblerat. Ja, det är faktiskt så.... vi har möbler när vi campar...................
Vi har stort kylskåp, frys,ismaskin, väggklocka,tv-bänk, golvlampa och köksinredning och........ gardiner!!(vem hade kunnat tro det för 10år sedan!!! Inte vi iallafall!!)

                                                          image22

Färdigt!! Här är vårt Böda hem!! A ser mer nöjd ut nu!!

Ungarna ringde på fm och ville komma och grilla med oss!! Det tycker vi om!
T jobbade tyvärr och M hade inte tid för C skulle jobba men de andra kom!!

Vi fick visa upp "vårt" Böda för E, som aldrig varit där förut.
Vi tog en promenad runt campingen och en runda ner till standen förstås. O verkade gilla mormor och morfars stora "koja" och kröp upp och ner för trapporna och tyckte det var toppen!!

Solen sken och fåglarna kvittrade, en helt fantastisk vårdag med andra ord. Vi åkte inte därifrån förrän vid 19-tiden.

Det ser allt lite roligt ut , för på den öde campingen står det nu 3 fullt utrustade husvagnar komplett med förtält, cyklar, utemöbler och lyktor, det såg ut som om de stått där sen i somras!!

Det bästa av allt är: nästa gång vi åker dit är allt klart, då är det bara att ta fram solstolarna, något gott att dricka och bara njuuuuuuta!!!!

Kommentarer
Postat av: Madde

Med din målande beskrivning kan jag lätt se framför mig hur det såg ut i kvarteret.....Regn är ju en given faktor.....Har alltid uppfattat A som en lugn person så jag skrattade lite för mig själv när jag läste att det rök ur öronen på honom ;-))

2008-04-18 @ 08:01:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0