Säsongstart

Böda säsongen 2008 är påbörjad!
I fredags åkte vi dit, som vi har längtat!
Husvagnen var redan på plats, den är för tung för att köras på vanligt körkort så vår vän T var snäll och körde den och åkte tillsammans med A dit ett par dagar i förväg!

Man är allt lite knäpp, man börjar fånle när man passerat Borgholm, våra campingvänner som bor längre från Öland än vad vi gör, börjar le redan på Ölandsbron.

Vid 14.30 tiden var vi på "vårt" Böda, en ganska tom camping såhär års, speciellt i kvarter 1, "vårt" kvarter.
Öl, cider och förtält plockades fram inom 10min. Men innan vi började sätta upp B och T:s förtält tog vi med oss hundarna och gick ner till stranden, (som ligger 50m från våra husvagnar) och bara njöt av den folktomma stranden och utsikten! Hundarna kunde springa fritt och jagade varandra så sanden yrde, medans vi människor bara drog in doften av hav.

image20

Sen blev det allvar, B hittade instruktionerna på förtältet (det är bara hur många tältpinnar som helst i ett förtält!!!) och sen satte vi fart. Ingen av oss hade gjort det här på egen hand för vi brukar alltid använda oss av kvarterets "handyman" PI,som är ett geni på förtältskonstruktioner. Han skulle dock inte komma förrän senare så det var bara att ta tjuren vid hornen. En timme och ett par öl senare så hade första husvagnen fått kläder!! Kvällen var därmed räddad!!
PI och S och dottern N kom lagom tills grillarna tändes. Vi letade i vårt förråd och fick fram ett bord S och PI:s, vi hittade våra stolar och använde T och B:s grill och så dukade vi inne i det enda uppställda förtältet. Det blev som alltid en riktigt trevlig kväll med mycket skratt och god grillad mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0