Sista helgen

2008 hade vi på Böda i helgen, så nu är det slut............ för i år!!
Men det är en av fördelarna med att vara långliggare, det är inte mer än 6månader innan vi flyttar dit igen, inte ett helt år!



Vi passade också på att lufta Corvetten (sista gången i år kanske??) och körde nercabbat till Böda!!

Vi kom dit på fredagseftermiddagen, fick värsta paniken när vi upptäckte att alla duschar och toaletter var låsta!!!
Ja, det var inte många husvagnar kvar 4-5 stycken bara och på vår del av campingen var det bara vi och Bödavännerna B och T som hade husvagnen kvar!! Men ändå..............toa behövde vi ju faktiskt ha!!!
Vi ringde campingägaren.........hon satt på färjan till Gotland,
vi ringde städerskan............hon svarade inte,
vi åkte runt hela campingen för att se om det fanns någon någonstans..............men icke!!
Och nu började det bli akut ............sitta i skogen är ju ingen hit!!
Till slut fick vi tag på campingägarens mor (den fd campingägaren) hon hade nyckel tackochlov!! Hon satte sin make på mc:n och så kom han som en räddande riddare, inte på en svart springare men på mc och det dög alldeles utmärkt!!
Så var det stora problemet löst!!
Att varmvattnet tog slut överlevde vi, det var ju bara att koka vatten när vi skulle diska!!
Inte en lampa fanns det på hela campingen heller (utom i husvagnarna) så det blev mörkt, riktigt mörkt framåt kvällen, men det fanns ficklampor och B hittade en liten touchlampa som var batteridriven ,som vi satte inne på toan!! Allt går att lösa om man vill!!!



Bödavännerna B och T fick hjälp den här helgen att plocka ner sitt.
Men på fredagen gjorde vi inte så många knop, då umgicks vi mest och grillade, tog en tequila .............eller tre...fyra och tittade på idol.
B och T:s katter hade fått följa med och tyckte det var ett konstigt på Böda............ utan folk, det hade de inte varit med om tidigare (men de hade ju i och för sig inga hundar att akta sig för heller nu!!) Så de undersökte omgivningarna och passade på att göra lite manikyr mot träden.

Lördagen var mer hektisk, men det gick bra det med och framåt em var vi klara, vi hann också gå en runda på stranden och bada................fötterna................det var KALLT!!



Jättekallt i vattnet insåg både B och jag!!

Jag plockade också stolt fjällskivling (försök säga det efter några tequila),innan vi åkte hem, de var jättestora och fina säkert närmre 30cm i diameter!!


Så framåt sen eftermiddagen beslöt vi oss för att åka hem till oss istället, verkade korkat att klämma ihop oss inuti husvagnarna när man ändå skulle åka därifrån morgonen därpå och ett stort varmt hus med ström och varmvatten fanns att tillgå!!
Och tur var väl det för på natten började det storma och inga husvagnar fick åka över Ölandsbron på flera timmar på em och Böda var det stället som var värst drabbat av stormen( stod det i tidningen dagen därpå)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0