Grannar

Vi ska få nya grannar! S och E fick huset de var och tittade på, inte till det pris de hade hoppats på men ändå, de fick det till utropspriset!!

Så första november flyttar de in! Jag frågade S häromdagen om han verkligen hade tänkt över det här ordentligt, jobba ihop med sin pappa och dessutom bo granne med oss!!  Han svarade att  " han har ju bra familjerelationer!!!"
Och det är klart.............. hade han inte haft det så hade det här huset  väl inte alls varit aktuellt!!

S har kommit på fler fördelar med att flytta hit dessutom..... han behöver ju inte köpa någon gräsklippare...........när vi har en åkbar!! Och snöslunga har vi ju också!! Så då slipper han köpa det med!! Smart pojk!!
Ikväll ska de skriva på papprena.......... E har memorerat in huset och har full koll på var det finns för tapeter och golv i alla rummen.........7st!!!
Så snart har de inga sysselsättningsproblem...........en vildvuxen trädgård smockat med låtsasgranar, ett hus där det är mååååånga heltäckningsmattor och gamla medaljongtapeter!!

Och  schäfern s flyttar ut på landet igen till alla rådjur och kaniner............. men nu är det inte mina problem iallafall!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0