Friskförklarade

Nu har jag gått ut med hundarna, slängt in en maskin tvätt, hängt upp en maskin tvätt och tömt diskmaskinen och tänkt dammsuga........sen.......så nu kan jag med gott samvete sätta mig och blogga lite.................
För det är lite så......om jag gör det och det eller det så kan jag blogga.....för det är ju så kul...........jag vill blogga!!

Även om det är lite som vännen E sa, jag skriver i skov.........eller snarare med  ketchupeffekt.............först kommer inget och sen kommer inget och sen kommer det massor..................(Nu fick jag t.o.m ta en paus för batterierna i tangentbordet la av och det blev många konstiga ord och mellanslag, men det fixade jag nu så jag kan fortsätta och skriva begripligt igen!!)

Den här veckan har det varit mycket spring hos läkare!
 I måndags var M på besök hos öronläkaren. Han har haft bekymmer med öronen sen han var 5 och opererats 5ggr, två gånger för att få rör i öronen och 3ggr för att laga trasiga trumhinnor. Men i måndags blev han fiskförklarad..........hihihihi friskförklarad menar jag förståss!!
 Äntligen.......... och nu slipper han bada med "granar" i öronen (och det kan väl vara skönt för honom att slippa det, när han snart fyller 18!!)
Och i onsdags var jag med m hos doktorn för att kolla upp hennes fötter, hon har knölar på utsidan av fötterna precis under stortån och hon har svårt att hitta skor......(hon har 41 i skor!) Tyvärr var det inget som läkare som  ville/kunde göra något åt eftersom hon är för ung, hon måste bli 18 först. Men läkaren tyckte vi skulle gå till fotspecialisten och få ortpediska skor..............eller hur...............hon är snart 16!! Stor chans att hon skulle använda sådanna skor!!
 m fick också hjärtat kollat eftersom hon säger att hon har "hugg"  hjärtat ibland när hon anstränger sig och det skrämmer henne. Själv var jag inte så orolig........... men eftersom hon är det och vi ändå var hos läkaren så..........
Det var inte något som oroade läkaren heller utan hon trodde att det handlade om kramp i bröstmusklerna så med det fick m nöja sig och jag hoppas hon lugnar sig också.

m och jag gick sen en shoppingrunda på stan, det tycker hon om.................
Hon hittade massa kläder och var jättenöjd (jag har snålat på kläder till ungarna ett tag för Thailandsresan skull och för att räkningshögen varit vääääldigt stor!!)
Vi handlade skor också....................(dock inga ortopediska.............men vi köpte uppbyggda sulor och ilägg iallafall!!)
Vi verkligen avskyr att handla skor både m och jag...............vi hittar ju aldrig något som passar till våra plattfotade, breda 40-41:or!!
Men i onsdags hittade vi faktiskt två par var till rimligt pris............. kategori 4 dvs sköna, snygga, billiga och som passar!!! Ofta får vi nöja sig med kategori 2 eller 3!! Jag katagoriserar skorna eftersom jag avskyr att handla skor(jag är väldigt okvinnlig på det sättet) eftersom jag hittar så få som jag vill ha.........
Kategori 1= de passar
Kategori 2 = de passar och de är sköna
Kategori3 = de passar, de är sköna och de är snygga

Så just nu är jag världens bästa mamma!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0