Hundgård

Det är mycket hundgårds snack runt mig nu!
Det ska byggas hundgård på jobbet, så personalen kan ha med sina hundar och ungdomarna kan ha tillgång till djur utan att behöva ha ansvaret!! Hur fiffigt som helst!!

Och hemma har vi så smått börjat "experimentera" med att ha hundarna i den lilla hundgården som vi har på tomten (ett av mäklarnas försäljningsknep, det är inte så mycket till hundgård egentligen, möjligtvis till en lite tax eller nåt...... ser mest ut som en hönsgård) Och det har gått bra, visst skäller de lite, men de vänjer de sig nog av med, så nu funderar vi på att göra den större eftersom det verkar fungera.

Det var A som gjorde första testet, för han ville ut och åka Corvette och ungarna och jag var  inte hemma...........det är ont om baksäte i en corvette och han vågade inte lämna hundarna själv inne!!
Så han undersökte och kände på hundgården, slängde in en madrass, vatten och några tuggben, lämnade in hundarna och åkte (efter att han pratat med grannarna om sitt experiment....så de inte skulle börja undra vad hundarna skällde eller härjade om, och så lämnade han telefonnumret...)
 Det hade gått bra och jag gjorde samma sak när jag åkte till jobbet i söndags när A och m var iväg och M var påväg hem och senare på kvällen lämnade S in sin hund tillsammans med våra i hundgården när alla hade ett ärende inåt stan!

Så det kan nog bli vårt vårprojekt, att bygga ut hundgården för den är lite liten bara 2½ x 4m eller nåt och det finns ingenstans att gå in, men det finns skugga från ett  stort träd och de är ju inte där mer än ett par timmar som max, men det finns gott om plats att bygga ut...........och in...........det krävs bara lite omorganisering och ev. rensning av förrådet som hundgården står emot.

Det blir kul, nu är det ju lite ljusare om kvällarna också, så man kan ju jobba ute lite längre ..........tv-kvällarna börjar lite senare!!

Kommentarer
Postat av: Lena

Vill bara önska en riktigt avkopplande och skön påskhelg, förstår att ni längtar!

Hoppas A får behålla sitt goda humör och att golvet går att lägga smidigt:)

Lena

2009-04-07 @ 20:00:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0