Förberedelser

Hela helgen har gått i förberedelsens tecken.
Att få undan det sista innan resan.........tvätten.........huset.............hundarna.......stallet..........trädgården............kameran...... och att packa och planera.

Väskorna står färdigpackade nu!!
Ganska tomma men vi räknar med att de fylls på under veckorna i Thailand!

Svärföräldrarna var ute hos oss i lördags och pratade om vad de skulle göra i huset medans de är "husvakter".
Svärmor undrade hur ofta mina blommor skulle vattnas(!!??)...........de är inte så bortskämda......... de hade klarat sig de veckorna vi är borta men nu ska svärmor överrraska dem med en vattning i veckan!! De blir alldeles bortskämda ju!!

Och idag var mamma och pappa där och vi hade ett "möte" (.......L kallade det för det)  Vi fikade och planerade ditresan, och så fick pappa äntligen sina biljetter i sin hand ,som jag haft ..........vilket har fått honom att känna sig orolig, han är inte van att inte ha hand om sina egna biljetter!!!
Och så var det lite logistik som vi var tvungna att lösa tex hur och när vi ska ta oss ut till hundpensionatet med 5 resväskor,6 handbagage, 3 hundar och 6 människor!! Och S och E ska ta sin lilla Polo, för den stora bilen ska på service!!
Men vi löste det...........mamma och pappa tog med sig vår största väska, så hämtar vi den när vi sammanstrålar  hemma hos dem i Kolboda..........det ligger ändå på vägen till Malmö. S och E ska samåka med mamma och pappa därifrån.

 Imorgon blir en hektisk dag.........
Jag jobbar till 10.30, då ska jag handla lite, gå på apoteket, hämta hundarna, hämta pengar, flytta över pengar,  "avvaxa" A och ungarnas öron( de har alltid vaxproppar som ställer till det för dem, när de ska bada så mycket som vi förväntar oss att bada de närmsta veckorna, så de måste bort) röja undan och städa i huset och så ska tjejerna flytta hästarna till hagen där de ska gå på lösdrift med tillsyn under tiden vi är borta!! Och A ska jobba,köpa sig nya öronproppar och leta reda på videokamerans laddare som ligger någonstans i husvagnen!!

Full fart................mot Thailand

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0