JAG ÄR BORTREST





BLOGGEN ÄR TILLFÄLLIGT STÄNGD PGA SEMESTERRESA TILL THAILAND!!

ÅTERKOMMER DEN 19/2...........................ELLER NÅT!!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Åh vad jag undrar hur ni har det.. jag hoppas det är alldeles..alldeles underbart!

2009-02-07 @ 08:52:43
Postat av: En annan mamma

Tänkte eftersom du inte uppdaterar så får väl jag göra det själv.

Är ganska säker på att det är rysligt varmt och svettigt för er era stackare. Vattnet svalkar er inte något och nu börjar du lite smått längta hem till hus och hund. Kanske tom en liiiten saknad av de vita vackra flingorna som singlar ner utanför min fönster. Här är ljuvligt... lite snöblask... blöta kläder och skor... doft av blöt hund... barn som tjatar om vart pulkorna är... doften av "skotork" urk... SKOTTNING... nåja kan det bli bättre... näää menar väl det.

Puss och kram från mig

2009-02-11 @ 13:14:43
Postat av: En annan mamma

Eftersom du inte uppdaterar mig så gör jag dig den tjänsten.

Antagligen är det varmt hos er, för att inte säga olidligt varmt och svettigt, vattnet svalkar inte och hotellrummet är en skön tillflyktsplats. Gissar att du så smått börja längta hem till hemmet, hunden och bilen.

Här däremot singlar vita vackra flingor ner och bildar snabbt ett vitt täcke över landskapet. Här njuter man av; blöta stövlar och kläder (som finns överallt)... doften av skotorken urk... blöt hund och tassavtryck överallt... skottning... barn som tjatar och undrar vart pulkorna finns... snoriga näsor... kalla fötter och händer... Nåja blir väl inte roligare än så... nu ska en annan mamma gå och koka "riktig" mjölkchoklad till änglarna... den doften du ;).

Puss och kram

2009-02-11 @ 13:21:11
Postat av: morsanfrosth

Tack for hjalpen med uppdaterig av min blogg............och ...........Du har sa ratt................ solen steker,vattnet svalkar inte, trott pa restaurantmat.............men jag langtar INTE hem och jag saknar INTE vadret eller hundarna an..........men jag skulle vilja ha sett Criminal mind ikvall hihihih

2009-02-12 @ 15:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0