Kallt!!!

Riktigt kallt har det varit de sista dagarna!!
 -19 grader var det när vi gick och la oss igårkväll! Det är man minsann inte van vid i den här delen av landet, näshåret frös till efter bara en liten stund ute!!

Men inne har vi haft det varmt och skönt, A har eldat både i kakelugnen och i vedspisen................så inomhus har vi INTE frusit!!
Ja...........det skulle väl vara i sovrummet då!! Där var det bara 10 grader när A gick och la sig häromkvällen.(och han har en tempurmadrass.................stenhård i ett iskallt rum.............sen blir den varm där kroppsvärmen värmt upp den................men då blir det en grop där man legat i madrassen som man knappt tar sig ur!!!  =D)

Vi brukar ha det kallt i vårt sovrum och öppet fönster i stort sett hela året............men inte nu..............nu har vi t.o.m. satt på elementet.............litegrann...........så nu har vi mer lagom temperatur i sovrummet igen.............en 14-16grader!!

A gnäller lite på mig ibland........-Stäng fönstret.....det blåser ju så jag får sidbena!! kan han säga
Men han har fått ett tjockt täcke!!
Men ibland blir han irriterad över att det är för varmt.............(det är då det är 17 grader eller så.)........ och då säger han att det är mitt fel...........att han har vant sig vid att ha jättekallt i sovrummet.............så han tycker det är FÖR varmt när det är 17 !!?? grader!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0