Revy

Vi var på Magnus Ugglas revy igår............den var suverän...........riktigt riktigt bra!!




Tror inte jag sett något bättre, det slog t.o.m Galenskaparna och After shave i slottsruinen (för hundra år sen, eller iallafall 20!!) Jag älskar ju ordvrängerier och Magnus Ugglas låtar, han var i gott sällskap med Annika Andersson (från parlamentet) och Per Andersson, de gjorde stå-up,vitsar och sketcher och så fyra duktiga dansare.
Magnus själv bjuder verkligen på sig själv och har väldigt mycket självironi, han drev med sin oäkta hårfärg, sin längd, sin bacillskräck och sin " klena utrustning" och sin ålder. När han sjöng "fula gubbar" var det nu han som var den fula gubben!!

Han gjorde en musikal av sina låtar (-alá Mamma Mia sa han, och den blev bra, den skulle jag gå och se på om den kom på bio,) de sjöng IQ (som symboliserades av en dörrvakt, som bla sa -har du inga hästar i hissen =)hihihhi),Babyboom, efterfest, jag är dig ständigt trogen,hotta brudar, varning på stan, kung i baren och många många fler som han gjorde "musikal" av! Jag njöt av varje sekund!!
Vi har varit och sett Magnus Uggla flera gånger förut.......minst 4ggr..... tidigare A och jag ( i slottsruinen ett par gånger, och i Kalmarsalen och på Liseberg )och varit övernöjda, men det här slog allt!!

Annika gjorde en sketch som en eu-parlamentariker som hade sitt rum bakom kopieringsrummet, hennes arbete vad att ge slogan till alla städer, för så ska det vara enligt nya eu-regler sa hon. Så hon bad om hjälp till slogan och gav några exempel, Borås-of course Kalmar-staden  invånarna inte kan uttala (de säger ju Kalma sa hon......... hihihihi)
Och Per härmade Ulf Lundell, Mikael Wiehe och Tommy Körberg på alldeles suveränt sätt.

Det var bara en sketch som inte var rolig.............(eller som iallafall inte alls var  min humor) Magnus och Per gestaltade två homosexuella  och likadannt klädda vinprovare som hette Sven och som satte namn på vinsmaken....en sting av lakrits, gödsel, en smak av bigarråer, hö, anus etc och det blev råare och råare ord och den avslutades med att de båda hade kissat på sig..................fattade ingenting!!

Magnus visade också upp sina buktalartalanger med sin buktalardocka Christoffer ,som var gay och såg ut och pratade som Magnus Uggla gjorde i filmen G  med fläta och allt...........(om det nu är någon som kommer ihåg den filmen  från 80-talet med Niklas Wahlgren i huvudrollen!!) Han var riktigt duktig på det.......... men Christoffer var verkligen inte snäll mot Magnus .......(och inte mot invånarna i Eskilstuna heller förresten..........han sa att alla var gay där!!)
Som sagt revyn var suverän, du bara måste gå och se den om du har möjlighet!!

Pausmusiken var iallafall det värsta...........något dansband, Thorleif eller Flamingokvintetten eller nån..........hade på skiva gjort svenska covers på höjdarlåtar från 80-talet, tex Do you really want to hurt med............var nu Vill du verkligen inte ha mig........... eller Love is in the air................kärleken är här.........Girls just wanna have fun blev........vi vill bara ha skoj....... .......katastrof................... och den skivan spelade de både innan, i pausen och efteråt!!!

Vi åkte corvette till och från Karlshamn A och jag..........nercabbat...............ljuvligt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0