Bileländen

............det är bara inte sant..............det går troll i våra bilar..........

Det finns 6 bilar i familjen.............men nu har vi fått låna in en bil av S och E så att vi kan ta oss till jobbet idag  A och jag!!!!!

Corvetten är krockskadad............ (efter en sammanstötning med en oförsiktig....... eller självmordsbenäget rådjur).........inlämnad på verkstad , behöver byta hela fronten ............och det finns ingen sån front i Sverige!!!

Saabens batteri har lagt av...........trots att vi hade batteriladdare en natt, så gick den inte igång, då satte vi på en kraftfullare bartteriladdare, då startade den ..............en gång..........sen var den död igen så nu står den och väntar på att någon............eller rättare sagt att A ska ha tid och köpa ett nytt,

Dodgen............behöver in på verkstad...........den läcker växellåsolja eller något och bör inte köras..........A har så mycket att göra så han har inte hunnit ringa.............och hittills har vi klarat oss utan den, så det har inte kännts så akut..........förut!!!

Bubblans batteri har också lämnat in, det hjälpte inte med att ladda upp batteriet..............och står nu också och väntar på att få ett nytt batteri

M:s bil har en sönderrostat oljetråg som vi fick nerslag på på besiktningen, det skulle fixas igår..........men det var fel tråg han hade........ så han letar efter ett nytt..........men det gamla är redan bortplockat så den kan vi inte köra förräns det är fixat!!

Pick-upen fungerar..........peppar peppar........ så A tog sig till jobbet idag och till Böda ikväll och så har jag lånat E:s polo.........en liten röd vanlig polo...........(jaa vanlig......utan ac,utan cab, med manuell växellåda och nyckel utan fjärrkontroll)......så att jag kan ta mig till och från jobbet i helgen!!

Jag börjar fundera på om det är ett virus.......... ett bilvirus, för S och E har haft strul med sina bilar hösten-vintern och våren men nu har de fått dem att fungera, kan de ha smittat oss?? För nu är ju alla våra bilar "smittade" och  vi bor ju så nära!!

Kommentarer
Postat av: Markus (M)

Det är ingen "Vanlig röd polo"! Det är LE PULO! Colour concept :P. och jag har bara fått loss mitt oljetråg... inte fått bort :P......

2009-06-26 @ 13:52:03
URL: http://frosth.blogg.se/
Postat av: Morsanfrosth

ja ja ja, allt måste kanske inte vara 100% rätt i bloggar!!

Och äh.........det är visst en vanlig röd polo med växlar och tak och utan fjärrkontroll till dörrarna........men med snygga säten!!

Men den går bra och det är ju huvudsaken!!!

2009-06-26 @ 19:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0