Rensning

Av landen hemma är ingen favoritsysslesättning.............absolut inte..........

Och därför ser landet vid huset ut såhär ...........oftast!!

Inte så snyggt kanske...........
Förra året var E och S hund och husvakter då fixade E mitt land och gjorde det så fint, men nu har hon egna land att jobba i!
Den här gången löste jag det på så vis att jag lejde hjälp.............m fick ersättning för att fixa till dem innan vi hade cyklande gäster här i lördags!!
Och det gjorde hon bra........


En himla skillnad blev det.........och så har vi gjort det enkelt för oss A och jag inför nästa år.............vi har täckt hela landet med täckbark............. mycket täckbark gick det åt, men det är det värt...............hur smart som helst tycker vi!!
Då borde det ju växa mindre ogräs........(hoppas inte att vi bromsar tulpaner och snödropparna bara..........).
Jasminbusken, pionerna, löjtnantshjärta, rhododendron, rosbusken och kaprifolen och jordgubbsplantorna är ju inte övertäckta så de mår väl bra av att slippa bråka med ogräset om regn och näring!!

Vi har också fått en stor fin blå lupin i vårt land............den har vi inte planterat.............den kom med jorden.
Och det är ju lite typiskt............för vi har försökt plantera lupiner hur många gånger som helst i våra tidigare trädgårdar men misslyckats..........vi har satt fröer, vi har grävt ner plantor, vi har spridit fröer men ingenting har tagit sig!!
 Men nu har vi iallafall en fin mörkblå lupin vid vårt hus!!
Hoppas att den sprider sig, för det skulle bli så snyggt med en hel rad lupiner vid huskanten istället för de gröna låtsasgranarna som fanns här när vi flyttade hit!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0