Hantverkarfasoner

Det finns verkligen något som är det!! Vi har drabbats av det flera gånger men nu igen!!

Vi ska bygga altan runt hela huset.............ja......... runt nästan hela huset.............det blir ingen altan på en gavel och en bit av baksidan (vi hade lika olika åsikter om det min käre man och jag...............jag förlorade................eller det är kanske det som kallas kompromiss............så nu ska vi bygga altanen på 3/4delar av baksidan...........jag ville göra altan på hela, även på den sista biten på baksidan trots att huset är utbyggt en bit där och en ev. altan där skulle bli 2m smalare!!)

Tidigt i höstas kontaktade vi en byggfirma i grannskapet, vi bad att de skulle komma hit , titta lite, ge kostnadsförslag och börja så smått...........
Det kom aldrig någon och tittade och sen fick vi vattenläckan som tömde en del av våra tillgångar så vi var inte så mycket på hantverkaren heller om att komma.
Men tidigt i våras insåg vi att vi nog ska ha altanen iallafall...........så vi kontaktade snickarn igen och han sa att han skulle komma runt...........han kom inte på flera veckor igen...........vi ringde igen, några veckor senare kom han och tittade och sa att han skulle snart skulle lämna kostnadsförslag.......... sen hörde vi inget igen på flera veckor förrän A skickade ett lite spetsigt sms (då var  vi ju en bra bit i april......vi tänkte kanske att han skulle kunna börja i mars eller nåt.........så vi hade altanen kvar till senvåren)
Då fick vi ett kostnadsförslag några dagar senare och bestämde att han skulle börja med altanen första eller andra veckan i maj!
Det kom ingen första veckan i maj...............det kom ingen i andra veckan i maj................förrän på fredagen..............då kom virket........... i fredags alltså.
Nu är vi inne i tredje veckan i maj,  senvår alltså och virket är på plats men ingen hantverkare.......... Riktiga hantverkarfasoner!! Så dåligt!!

Jag blir så bitchig och ilsken av sådan nonchalans, jag tyckte vi skulle kontakta någon annan redan i april men då är A som annars kan vara ganska vass och bestämd inte alls lika vass och bestämd utan alldeles för snäll och överseende...........tycker jag!!

Jaja, vi får väl se om vi får altanen på plats tidig sommar iallafall.............Det är ju varmt, fint och skönt då med!
Det kommer att bli kanon.........vi ska ha altandörr från sovrummet...........rätt ut i syrènhäcken och naturen.....underbart och en altandörr i matsalen bredvid köket till en helt insynsskyddad altan med kvällssol.....blir toppen................när det nu blir!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0