Sälen

Ja........ som sagt 20.10 i onsdags åkte vi hemifrån för att transportera oss 67 mil norröver........I corvetten.....dock uppcabbad............det var för mycket packning för att kunna ha det nercabbat!!
M och m tog hand om hundarna och det vi inte hann med hemma innan vi åkte, duktiga ungar!!
Det var en lång resa........speciellt för A som fick hålla sig vaken och köra hela vägen, jag kunde ju nicka till och sova litegrann under färden!
Det var inte mycket ren mörkerkörning egentligen, det var väl bara mellan 23.30 och 1½timme efter det som det var mörkt så det var mest skymning och gryning vi körde i!!
A fick lite ont i nacken efter ett antal timmars körning, men det löste vi..............med en hushållsrulle!!
Alla sätt är bra utan de dåliga!!
Vid 3.34 var vi framme vid målet, ganska trötta men efter en resa utan missöden och bara skymten av två rådjur och två rävar stöp vi i säng och solen sken (det var den enda solen vi såg den här helgen!!)

Morgonen därpå (vi ställde klockan på 8.00!!) såg vi att vi bodde precis i slutet på backen i Lindvallen!!
Efter medhavd frukost (rester av smörgåstårtan!!) gick vi för att iordningställa vår prylbutik. Vi hade fått en hel del hjälp redan med det av corvetteklubbens styrelsemedlemmar, så vi behövde bara "finslipa" lite och hänga upp lite mer av allt, så när incheckningen till mötet öppnade var även vår butik färdig!!
Där jobbade vi sen till kl 18....... då det bara var upp till rummet och byta om och ta en drink på rummet........... innan det var italiensk buffé och underhållning av bla Rydell och Quick och med trevligt sällskap vid bordet, bla kom J och B våra kompisar från Jämjö efter mycket om och men (de som arrangerar vår årliga Tysklandsresa i december)
Vid 22 tiden "tog jag slut" och ville gå och lägga mig men då blev vi bjudna på ett glas champagne för att fira en av corvettekompisarna som fyllde år, men strax efter det somnade jag ovaggad i sängen!!
297 corvetter var det på plats på grusparkeringen utanför (corvettägare gillar INTE grusparkeringar!!)
Vädret var urdåligt hela helgen.........skitkallt, snöblandat regn och vanlig regn och blåst och som pricken över I:et så kom det världens hagelskur som drog i gång larmet på en himla massa corvetter som stod utanför..........
Och till allt elände så smälte sen haglet och la sig som snö vid stuprännorna
Snö i juni är INTE ok!!! Dumt att lägga ett sommarmöte i vintern!!
På dagarna jobbade vi i vår lilla butik och på kvällarna var det fest......
Jag har förundrat mig mycket över Stockholmsdamerna.......... när de speglar sig när de provat fleecejackor med klubbmärke på och de diskuterar med sina vänninor hur fleecen sitter över rumpan eller över bysten -Ser den inte lite konstig ut över bysten?? -Sitter den snyggt över rumpan??
Hallååååååååå vi pratar fleecejackor............måste de sitta snyggt över rumpan???
Oh My God!!!
Vi var också ute och åkte Rallyt.............ja........ rallyt i det här sammanhanget är en tipsrunda med bil. I det här fallet dessutom på mindre bra corvettevägar..............många gånger slog bilen i underredet då det var gupp och hål i vägarna.............och luktade bränd plast!!

Det låg snö kvar på fjället också!!
Vi fick inget pris den här gången............heller............. men det är kul iallafall. A hade en praktisk övning då han med täckande glasögon skulle köra 15m och stanna på rätt ställe
Det gick inte så bra det heller men det såg kul ut!!
Min födelsedag firade vi kvällen innan med tequila inne i vår lägenhet (jaa vi hade 3 rum och kokvrå!!, 6 sängplatser!!) tillsammans med S:s x-svärföräldrar, J och B och klanen B från Rockneby.
Och då var det amerikansk buffé och fantastisk bra underhållning av några dalmasar (dalmesar??) Som sjöng gudomligt men var underbart töntiga
Han längst till högers mimik är obeskrivbar och han flörtade hej vilt med damerna vid vårt bord!!

Sista kvällen är det alltid 3-rätters galamiddag med prisutdelning och pokalutdelning, "vårt" distrikt sydost fick 4pokaler med sig hem........respekt!!



Och igår fick vi börja dagen med att plocka ihop och packa ner allt de vi inte sålt under helgen, men vi sålde iallafall för över 100000:- och sen åkte vi hem.
Vi åkte  vid 10.30 tiden och var hemma 19.30
Efter en sådan här helg så känner man sig ganska mätt på att vara social (och A kände sig dessutom ganska mätt på att köra corvette!!) så igårkväll satt vi med varsin data framför Tv:n A och jag!!
Men jag kunde ju inte låta bli att åka och hälsa på barnbarnen idag iallafall!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0