Åsa

Vi tillbringade helgen i Åsa, hos lillebror och hans familj.

Min gamla farmor blev lite förvirrad när mamma och pappa berättade för henne att brorsan skulle flytta hem från Australien till Åsa.......
Jaja......... planen var att vi skulle åka hemifrån vid 14 tiden på fredagen.
Det var planen........ men den fick ändras lite efter att jag upptäckte att det droppade vatten från köksfläkten........Det ska INTE droppa vatten ur fläkten!!!
När jag sen öppnade kryddskåpet rann det curryvatten där ur!!
Jag blir sååå trött.......vårt hus (numera kallat "drömkåken") utmanar oss ständigt!!!
Så det var bara för A att klättra upp på taket med en gång han kom hem och befria fläktuttaget på taket från tinande snö medans jag torkade ur och tömde köksskåp och fläkt!!! Kul kul!!
Vi kom iallafall iväg...två timmar efter planerad avfärd!!
m skulle vi möta och hämta upp på vägen, hon hade nämligen åkt med L och hennes svärmor och svägerska till Ullared vid 3.30 på morgonen.
Nu kom ju inte vi så långt som vi tänkt, så strax norr om Nybro mötte vi dem..........ja vi mötte dem.........m ringde och sa att vi precis kört förbi dem (vi hade strax innan fått besked av dem att de passerat Hovmantorp............och de hade de.............en halvtimme tidigare eller nåt.......) Så det var bara att vända och åka tillbaka en bit för att hämta m. m hade då alltså åkt 3½ timme hemåt och nu vände vi tillbaka och åkte 4 timmar tillbaka............det blev mycket bilåkande för m den dagen............12 timmar eller så!!!
Lillebror och hans fru och båda tonårspojkar bor i ett hypermodernt nybyggt hus insprängt i berget i Åsa, det var första gången vi var där så det var kul att titta hur de har det............kändes väldigt annorlunda från hur vi bor!!
Det kändes också lite kul att se sitt namn överallt..........det var Åsa bilverkstad, Åsa supermarket, Åsa backe. Åsa pizzeria, Åsa IF och
På lördagen åkte vi till Varberg och tittade och shoppade lite!
På kvällen spelade vi kort och spel och hade det trevligt,
vi har det alltid trevligt ihop synd att vi träffas så sällan!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0