Förhandsvisning

Var vi på i måndags, vi var på Böda och tittade på första avsnittet av Böda camping!!
Otroligt spännande!!
Visningen började kl 14 men vi blev ombedda att komma lite tidigare för att intervjuas av pressen!!
Så vi åkte upp i 2 bilar, Mi och N i sin bil och så åkte A, jag, B och T (från Lund) och A3 (från Timmernabben, hennes man A2 jobbade på annan ort så han kunde inte följa med!!) i vår bil, Dodgen........(den är ju känd från TV redan =)) det var mycket skratt och surr i bilen påväg dit ska ni tro!!
När vi steg ur bilen fick B ( Böda-B) för första gången känna av sitt "kändisskap", när en liten kille kom fram till henne och sa att han hade sett henne på TV hemma hos sig många gånger =), det tyckte vi var kul!!
Vi började förståss med att gå ner på stranden och kika,
för vi har aldrig varit på Böda i november förut!!
Det var grått men nästan inte en krusning på vattnet!!
När vi kom in i restaurangen där visningen skulle äga rum, kom det fram en journalist från barometern och ville intervjua och fota oss.....
Han ville fota oss vid den omtalade "hångelboxen" och det kunde vi väl bjuda på....... så vi gick dit
Och så blev vi fotograferade
Och såhär såg det ut på första sidan dagen därpå........ (Mi syns inte, hon lyckades gömma sig bakom mig!!)
När vi kom tillbaka till restaurangen igen kom en journalist från Ölandstidningen som också ville intervjua och fotografera oss, och det fick han väl.........han ville fotografera oss runt vår bil som han tyckte var såå snygg =)
Så i Ölandstidningen såg det ut såhär dagen därpå........den här gången fick Mi vara med på bild också!! När vi pratat färdigt med honom och kom in igen (för 3:dj gången) kom det en radioreporter från Radio Kalmar P4 som ville intervjua oss efter förvisningen............man kände sig nästan som en kändis faktiskt.........underligt!!
Sen fick vi ta plats framför den stora skärmen, Böda bjöd på en fantastisk god räkmacka och en påse med lite blandat "biosnacks"
Det kändes mer än pirrigt när programmet startade.......
Men det gick över.......... och sen kunde man skratta lite åt sig själv och andra.........jag och A var med mycket mer än jag trodde!!!
Och S sa  en replik som nog kan komma att användas mycket under det här programmet, han sa -Dä bli inte oliare än så hä........på äkta Kalmaritiska!!! (översättning: Det blir inte roligare än såhär!!)
Vi fick sprida ut oss lite i lokalen...........för vi var ju så  många!!
Han från Ölandstidningen fotograferade också under förvisningen......
Blev det för pinsamt på TV kunde man ju alltid titta ut på den fina utsikten från fönstret bredvid oss =)
Äh vi överlevde!! (trots att A och jag fick titlarna kebabkung och kebabdrottning...........OMG...... OCH.......det var ju GYROS vi bjöd på!!!)
Sen var det då radiointervju (som kunde höras dagen därpå!!) Där vi fick tala om vad vi tyckte om premiäravsnittet, och vi kände oss faktiskt ganska nöjda, man fick ju lite repris av sommaren.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0