Strandfrukost

Ja jag fortsätter summera sommaren och nu har även jag sett mig på reklamtrailern till Böda såpan!! Oh My God!! (dessutom stod det att det var säsong 1..........betyder det att det blir en säsong 2???)
En av de roligaste dagarna med strix var den 30juli (S:s 24åriga födelsedag)

Jag vaknade tidigt....... redan vid 7.10 av att det var ett ovanligt stimmande utanför och jag hann bli ordentligt irriterad på folket utanför som inte tog hänsyn till  att folk sover......... innan det knackade på vår husvagnsdörr!!!!!
A for upp och satte på sig sina shorts och trodde att det kanske hade med S födelsedag att göra, när han öppnade dörren stod hela filmteamet inne i vårt förtält..........tillsammans med några av våra "hang-arounds" (5-6 familjer som kommer till vårt kvarter under semestern) och "prospects" (prospects kallar vi de som är nya långliggare för säsongen, de har fått en lista med lite regler på skoj om saker de ska göras under sin första säsong, bara på ploj och väldigt överdrivet!!Tex de får gärna sätta upp sitt förtält bara de hjälpt de andra först, de ska ta hand om sina grannars disk, de får gärna dricka alkohol såvida de inte dricker whisky, gin, tequila, vodka, rom, vin eller öl tex. Reglerna är hemskt roligt skrivna och som sagt verkligen inte på allvar, även om strix försökte få det till lite "mobbings-TV, och ville att vi skulle godkänna  och inviga de tre familjerna som var nya för säsongen, men där satte vi vår gräns, allt är ju på kul och inget man förväntar sig ska följas av de nya långliggarna egentligen, det ska bli spännande att se hur TV vinklar det, eller så blir det inte spännande utan bara dumt, så man kommer att bli arg!!)
BBB  är också ett uttryck strix har myntat, det är förkortningen för: Böda Beer Bodies (så kallar vi karlarna), Böda Body Babes (damerna) och Böda Beach body (är ungdomarna/barnen) och alla BBB tillhör då Team kvarter 1, så det var strix som döpte oss till BBB.
Tillbaka till den där tidiga morgonen, jo utanför stod  Strix och grannarna a2 och a3 och Mi (Mi var "fadder" till våra nya prospects) och de hade fördelat arbetsuppgifterna utanför dörren väl, tex hundarna, en tog hand om i en annan tog hand om s,så att de inte skulle rymma eller äta upp fotografen,ljudkillen eller producenten. (Mi hade varit inne och väckt alla andra......... men sin bror vågade hon inte väcka.........det lät hon någon annan göra =))
Sen fick vi veta att vi var bjudna på frukost på stranden om en kvart!!
När man kom ut ur förtältet såg man att det saknades stolar och bord utanför varenda förtält och då förstod man bättre  varför det hade varit lite liv och rörelse utanför tidigt på morgonen, jag tror de hade hållt på med förberedelserna både kvällen innan och från halv 6 på morgonen!!
m hade vetat om det för hon hade jobbat i bageriet den dagen de kom dit och beställde en himla massa frallor!! Och hon kunde ju inte låta bli att fråga vad de skulle ha så många frallor till!! Och när a2 och a3 som beställde frallorna  dessutom frågade m om hon var ledig morgonen därpå och när hon sa att hon var det beställde  två frallor till förstod hon lite mer!!
Det var en härlig solig morgon när vi knallade ner mot stranden
Förväntansfulla på väg till stranden för frukost där!
Vackraste strandnedgången!!
Filmteamet väntar in oss där framme
Frukosten var framdukad, frallor, ost, skinka, marmelad, kaffe, oboy , juice, grönsaker........
Annorlunda födelsedagsfrukost för S!!
Annorlunda frukost för alla.........
Men mysigt var det!!
och många var vi!
och gott var det!
Vi långliggare satt i ena änden av bordet!!
Och våra härliga hang-arounds och prospects satt  bredvid förståss
Vi tackade våra härliga vänner för en mycket god och annorlunda frukost och föreslog att vi skulle ha en taco/tequila kväll till helgen!! Det uppskattades!!
Och jag har en alldeles bestämd uppfattning om att den här morgonen kommer vi att kunna återuppleva i höst när programmet börjar sändas!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0