Tyson

har flyttat hem igen, så nu har vi hund i huset igen..............eller hund och hund........förut kallade vi honom för husets katt..........eftersom han bodde ihop med först schäfern s och sen pyrren i.
Han är en liten hund.......en blandning mellan spets och papillon,(när vi köpte honom från "småhundsfabriken" i Skåne sa de att han skulle väga runt 3kg.......men han blev större än beräknat......3x så stor faktiskt!!) så han är en renrasig papillonspets......men han tror att han är en schäfer........för han har vuxit upp tillsammans med både vår och L:s schäfer!!
Så han är inte någon typisk  bjäbbig, ettrig småhund precis!!
Han hittade genast husets mjukaste matta............men snart sitter han väl som han brukade i A:s knä i TV-fåtöljen!! Men visst ser han väl lite ut som en tasmansk djävul???
Lille t har i 2½år bott hos A:s systerdotters N:s pappa eftersom m inte hade tid med honom när hon flyttade till Gamleby och hade mycket jobb med skolan och dessutom var han en liten uppviglare tillsammans med våra andra hundar.
Men nu får han plats i vårt liv igen........eftersom m ska bo hemma och praktisera på djurkliniken i grannbyn i 3 månader och sen har hon bara 2 månader kvar i skolan och det är lite lättare för henne att ta med sig lille t fram och tillbaka från Gamleby nu när hon kör bil istället för att åka buss.
För min del så hade han gärna fått stanna kvar i sitt "fosterhem" men de andra 3 ville ha hem honom igen, så då fick jag ge mig för majoriteten!
Och lite mysigt är det allt..........med en liten hund som studsade omkring benen när jag kom hem!!
Och han verkar vara rätt nöjd han också.......inte orolig eller stimmig alls utan han verkar bara må gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0