Premiär

För Böda Camping säsong 2 var det igår!
Och då var vi så klart bänkade framför TV:n, med bullar,chips och godis på bordet!
Och visst skymtade vi förbi...........A mes,t men även m och jag syntes sittandes tillsammans med B och T utanför deras husvagn............och vi drack inte kaffe!!! Och så var vår fd grannes älsta son med i en scen.
Det var en sekvens vid ett långbord vi hade en kväll också och då hördes min mans ljuva stämma tydligt - Andra sidan är ni klara!!! Det är en vanlig fras hos oss när vi har lite fest............vi brukar ju vara många och ha väldigt långt långbord då, så för att få med oss andra änden av bordet brukar -Andra sidan är ni klara vara en vanligt förekommande rop!!
DET är väldigt mycket vi!!
Annars var väl programmet ungefär lika ointressant som förra säsongen (även om filmteamet flera gånger sa till oss att i år blir det bättre än förra året!!)De hade hittat lite märkliga figurer det här året också..........stackars "killen" som släpade på så mycket skor och trodde att Öland var en stad och att Färjestaden var "vaktmästarhamnen" eller nåt!!!
Och de där kaffedrickarna verkar ju ha det roligt!!!
Jaja jag lär väl titta på de kommande programmen också..........för vi som har relation med Böda får ju återuppleva sommaren litegrann iallafall!!
Vi har förresten fått tag i en husbil nu!! Efter en veckas hårda förhandlingar fick vi ner priset 7500:- (det priset var sänkt 20000:- innan dess!!!)
Så om en vecka ska vi hämta vår husbil
Den är inte så snygg........men vi ska fräscha till utsidan lite........
Och inuti är den precis som vi ville ha den
Det är en bäddbar hörnsoffa i ena änden, bälten för 4 och så ett sovloft övanför förarsätena!!
Det blir kanon, nu ska vi ut och puttra på vägarna!!!
Men A hade lite delade känslor när vi väl fått den till priset vi ville betala -Men jag ville ju ha en mustang!! gnällde han!!
Det får väl bli nästa inköp då och trivs vi inte alls med livet i husbil så kan vi säkert sälja den till ett bra pris en vår framöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0