Värsta farhågorna

har besannats!!
Barnbarn nr 4 föddes för 16dagar sedan.........och jag har inte fått se henne!
Bara på kort........ som M tog när han hälsade på på BB då hon var 2dagar...........pappor får ju besöka på BB!
Sen dess har vi inte fått se henne och mamman svarar inte på telefon eller på sms!
Vad ska man göra???

Kommentarer
Postat av: Anonym

så som ni har bettet er så förstår jag att hon inte vill att ni ska träffa henne!



dessutom får inte vem som helst kliva in på bb! han frågade inte ens om han fick komma och det kvittar om han är pappan! han beter sej inte som en pappa!

2012-07-03 @ 14:04:53
Postat av: stackars barn!

Hur kan man vara så elak, alla har väl rätt att träffa sitt barn, och har man valt att skaffa barn med någon fast personen kanske inte ville det får man ju faktiskt va så vuxen ta det ansvaret man delar tillsammans för att barnet ska få en bra uppväxt. Och en farmor/pappa eller någon annan vill väl självklart träffa barnet för att dom har väl väntat och längtat lika mycket dom med. Snälla väx upp och förstå att skaffar man ett barn så får man ta konsekvenserna av det med.

2012-07-03 @ 22:34:54
Postat av: morsanfrosth

Det var skilda åsikter om det blogginlägget!

Och det är ju precis så det är!!

Många olika åsikter alltså!!

Här i MIN blogg skriver jag hur jag tänker, och känner och jag har verkligen ansträngt mig för att vara ödmjuk,saklig och respektfull mot alla när jag bloggat om det här ämnet(mina egna personliga tankar kanske är lite annorlunda egentligen!!)

Vi anklagas för att betett oss illa, sonen och jag vilket jag har svårt att förstå, vår högsta önskan har hela tiden bara varit att få vara delaktiga i den nya lilla varelsen. Att det lilla barnet ska få ha tillgång till sin andra halva av släkten.........för barnets skull.

Barnets bästa i centrum, BBIC jobbar jag med på jobbet och jag tycker att det är det allra

viktigaste även utanför jobbet!!

Så har jag iallafall alltid tänkt med mina 4 egna barn, extra ungar och barnbarnen!! Kraam

2012-07-04 @ 08:02:27
Postat av: .

Den ända som borde växa upp är "M"

2012-07-04 @ 16:31:19
Postat av: Anonym

Frågan är hur man kan va så elak? Tror du hon tar skit ? vet du hur han själv ha vart? Ne? Växa upp och ta konsekvenser gör ju inte han heller ! Knip igen bara ! Du har inte en jävla aning tösen ! Om du är hans flickvän du är 19 år? Vem skulle lämna över en unge då? Ingen ! Folk som har vart elaka borde ju tänka innan de öppnar deras munnar, så är de bara ! Och får skylla sig själva, klart han vill träffa hans dotter, då ska BÅDA respektera varandra ! Allt har en andlednig serru! Han är liksom själv elak, klart att mamman har fått nog ! Och bara komma och besöka på BB är respektlöst ! Om Sjuka är ni !

2012-07-04 @ 17:51:08
Postat av: Anders Frosth

Kul att personer som inte våga säga vem dom är har intresse att följa vår familj på detta forum :-) när de hatar oss så mycket,,,hmm skumt men nyfikheten tar väll över så de kan gotta sig åt att vi tycker det är mycket synd att vi inte får träffa vårt barnbarn. Men det kommer för det finns nämligen lagar..... På tal om respekt så ska nog dessa namnlösa personer slå upp ordet...det är lätt att vara ELAK anonymt.och man ska passa sig vad man skriver det sparas,,,, Farfar (kanske)

2012-07-04 @ 21:42:49
Postat av: en snäll flicka

Hej jag tycker det är så fel att använda detta nyfödda barn som en spelbricka för att mamman till barnet kanske inte gillar pappan, hon valde ju iaf att skaffa barn med honom fast hon verkar tycka så illa om honom, och det kan man ju oxå fundera på varför hon gjorde då. Precis som farfar säger så finns det lagar och dom gäller alla. även om folk tror att man kan stå över dom. Alla barn har rätt till båda sina föräldrar även om inte föräldrarna inte kommer överens. Och nej det var inte hans flickvän som skrev inlägget om stackars barn utan det var en som vet hur det ligger till. Mamma till flickan valde ju behålla barnet för en anledning med tanke på att hon visste det var marcus som var pappan och att han gått vidare. Jag tycker det är så fult att inte kunna stå för vem det är som är så elak. snälla förstör inte ens barns liv bara för att mamman valt att låta barnets pappa med familj inte får vara delaktiga det är så fel. hon visste hur det skulle bli eftersom dom inte var tillsammans när hon valde behålla barnet.



alla kan göra misstag men det ska inte ens barn får betala priset för.



Ta hand om er familj Åsa... kämpa vidare, vi hejar på er och tänker på er..



mvh

2012-07-04 @ 22:06:31
Postat av: Michelle

Man måste respektera henne beslut också och låta dom sköta sitt själva och inte lägga sig i för mycket. Det finns alltid två historior och eftersom hon verkligen inte vill svara på era samtal eller sms måste något ha hänt.

2012-07-05 @ 17:15:53
Postat av: Linda

Nu handlar det inte längre om försmådda känslor eller ouppklarade gräl. Det handlar om en liten nyfödd flickas rättighet till BÅDA sina föräldrar. Att använda det lilla livet som en slagpåse är fruktansvärt oansvarigt. Här måste man vara vuxen nog att skilja på sak och person. Det handlar INTE om att respektera mammans BESLUT, den rätten har hon nämligen inte. Precis som Åsa säger måste man alltid agera för barnets bästa. Med det i åtanke är det för mig en självklarhet att fadern och hans familj skall finnas där och måna om barnets omsorg och framtid. Jag är så ledsen för att ni befinner er i denna situation och trots att jag inte känner er personligen så har jag haft förmånen att få lära känna er son. Han är en bra kille och jag önskar er all lycka i framtiden! Styrkekramar!

/ Linda, Carolinas mamma.

2012-07-19 @ 20:57:52
Postat av: Anonym

nu är det så att jag tycker att folk som inte vet om hur det ligger till kan rent ut sagt HÅLLA KÄFTEN! det ser ut som att ni bildar lag om Signe.. riktigt sorligt :S "vi hejar på er" vad fan är det då?! jag tror emelie och markus kan sköta detta själva. Åsa - jag tycker du verkligen ska fundera på ert beteende..du skriver att du inte vet vad ni gjort? nu känner jag Emelie och har sett allt i din blogg och allt ni skrivit och hon har varit så ledsen.. ändå ger hon inte upp. Ena stunden mår han sååååå jävla dåligt skriver du och enligt anki har markus sagt att han egentligen inte vill!!! så ni är verkligen dubbelmoraliska! Markus hade fått träffa signe hur mycket han ville OM han han kunnat bete sig normalt som emelie alltid säger. Och om du hade slutat lägga dig i precis allting! Nu är det ju han som startat utredning också..så skyll er själva! jag hoppas att hon kommer få träffa er också sen..men just nu förstår jag att Emelie och hennes familj och släkt inte vill efter allt detta..

2012-07-20 @ 10:26:33
Postat av: morsanfrosth

Oj oj oj........alla har väl rätt till sin åsikt och ingen ska behöva "hålla käften" tycker jag!!

Det jag skriver i min blogg är MINA åsikter och tankar, jag har medvetet låtit bli att vara respektlös och kränkande i mina bloggar,för det vill jag verkligen inte vara och det tycker jag inte heller att jag varit. Jag har försökt vara objektiv och saklig, men det är MINA tankar och det är väldigt svårt..........rättare sagt omöjligt att inte "lägga sig i"!! Det är min son och sondotter det handlar om!! Vilken mamma skulle inte stötta sin son i en sån här situation?? Markus är en ung kille vars liv har fått en helt ny vändning..........han är varken kvinnomisshandlare eller missbrukare och nu när han fått en dotter vill han självklart ha möjlighet att få träffa sin dotter och lära känna henne,och nej han ville inte det här, han tycker att ett barn ska få växa upp med föräldrar som älskar varandra, men nu när det är som det är vill han vara delaktig och ta sitt ansvar och det har han sagt från dag 1. Och jaa bitvis har han mått så dåligt eftersom det inte är såhär han tänkt sig sitt liv som pappa, men han har alltid varit tydlig med att han tänker ta sitt ansvar och vill ha del i sitt barn och trots de svårigheter det innebär när han inte bor ihop med barnet och dess mor.

Men hur ska han bära sig åt??

Hur ska han "bete sig normalt"?

Vad är att "bete sig normalt" i en sån här situation??

Han vill ha regelbunden kontakt med dottern, vad annat kan han göra än att ringa och försöka få komma och hälsa på?? Men då måste ju någon annan svara i andra änden!!

Och förresten,det är inte han som "startat utredning" den görs alltid en faderskapsutredning när en ensamstående mamma får barn!!!

Mvh Åsa mormor till 2 och farmor till 2

2012-08-07 @ 09:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0